Over ons.

Webplaats bedenkt en maakt software oplossingen waar uitzendbureaus blij van worden. Onze product zijn eenvoudig te begrijpen, effectief en zorgt voor een betere klant beleving.

Webplaats bouwt software voor uitzendbureaus. Wij verbeteren ons elke dag weer opnieuw en bereiken zo een steeds grotere toegevoegde waarde voor uitzendbureaus.

Wij bouwen o.a. aan de volgende producten: Gratis Uitzendbureau Website, Matchtool Uitzendplaats (werving en selectie software), Urenregistratie onlineUUR, Vacaturesite voor uitzendbureaus Vacatureplaats,  koppeling verloningssystemen en uitzendbureau APP.

Webplaats is in 2015 opgericht door Franck Antonides. Franck is thuis binnen de uitzendbranche. In 2003 startte hij als 21 jarige student (Personeel, Management en Organisatie) zijn eigen uitzendbureau. Inmiddels is dit uitzendbureau uitgegroeid tot Flexsupport. Flexsupport verzorgt voor uitzendbureaus de volledige Uitzendbureau Backoffice.

Franck is samen met zijn team van 5 software ontwikkelaars continue bezig om steeds meer omslachtige werkprocessen binnen de uitzendbranche te optimaliseren en eenvoudiger te maken voor de recruiter.

Ons team bestaat uit enthousiastelingen die samen het werk van uitzendbureaus leuker maken. Door de bundeling van verschillenden mensen is er een fantastische team ontstaan. Een team waarin samenwerking en communicatie sterk naar voren komt en zorgt voor een hoogwaardig product richting uitzendbureaus en hun klanten en medewerkers. Wij zetten onze jaren lange ervaring binnen de uitzendbranche graag voor u in.

Wij vinden dat onze software geen training nodig zou moeten hebben. Het zou in een keer voor u duidelijk moeten zijn. Maar soms kan een training van de software voor het proces en acceptatie binnen uw uitzendbureau wel handig zijn. Uw medewerkers krijgen dan de benodigde achtergrond informatie en een gevoel bij ons als bedrijf, visie en mogelijkheden. Daarom staan wij open om bij ons of op uw locatie training te geven over alle nodige functionaliteiten van onze uitzendbureau software.

BENIEUWD?
NEEM CONTACT OP.

CONTACT