Over ons.

Webplaats bedenkt en maakt diensten en webconcepten waar uitzendbureaus blij van worden. Onze product zijn eenvoudig te begrijpen, effectief en zorgt voor een betere klant beleving.

Webplaats bouwt continue aan software voor uitzendbureaus. Wij verbeteren ons elke dag weer opnieuw en bereiken zo een steeds grotere toegevoegde waarde voor uitzendbureaus.

Wij bouwen o.a. aan de volgende producten: Gratis Uitzendbureau Website, Matchtool Uitzendplaats (werving en selectie software), Urenregistratie, koppeling verloningssystemen, Apps etc.

Zo zijn wij de partner van de recruiter.

Ons team bestaat uit enthousiastelingen die samen het werk van uitzendbureaus leuker maken. Door de bundeling van verschillenden mensen is er een fantastische team ontstaan. Een team waarin samenwerking en communicatie sterk naar voren komt en zorgt is voor een hoogwaardig product richting uitzendbureaus en hun klanten en medewerkers. Wij zetten onze jaren lange ervaring in de uitzendbranche graag voor u in.

  • Werving- en selectie software voor uitzendbureaus.
  • Gratis Uitzendbureau Website met onze gratis WordPress plugin.
  • CVplaats
  • Vacatureplaats
  • OnlineUUR

Wij vinden dat onze software geen training nodig zou moeten hebben. Het zou in een keer voor u duidelijk moeten zijn. Maar soms kan een training van de software voor het proces en acceptatie binnen uw uitzendbureau wel handig zijn. Uw medewerkers krijgen dan de benodigde achtergrond informatie en een gevoel bij ons als bedrijf, visie en mogelijkheden. Daarom staan wij open om bij ons of op uw locatie training te geven over alle nodige functionaliteiten van onze uitzendbureau software.

BENIEUWD?
NEEM CONTACT OP.