onlineUUR: ready fort the launch!

Vanaf 2012 ontwikkelt Webplaats software specifiek voor uitzendbureaus. Wij geloven in de digitalisering van het werk van uitzendbureaus. Daarom is er nu het vernieuwde onlineUUR! onlineUUR is het online urenregistratiesysteem van Webplaats dat gekoppeld is aan de Easyflex verloningssoftware.

Transformatie

Webplaats heeft eerder het urenregistratiesysteem UBplusOnline gebouwd dat gekoppeld is aan de verloningssoftware van UBplus. Meer dan 500 uitzendbureaus maak(t)en gebruik van deze door ons ontwikkelde software. In 2017 is UBplus overgenomen door HelloFlex en is de samenwerking tussen UBplus en Webplaats beëindigt.

Deze beëindiging van de samenwerking hebben we aangegrepen om een volledig nieuw online urenregistratiesysteem te bouwen: onlineUUR. onlineUUR is gekoppeld aan de verloningssoftware van Easyflex. In onlineUUR zijn de nieuwste webtechnieken gebruikt en worden steeds weer nieuwe functionaliteiten toegevoegd met als doel: een eenvoudig, transparant en efficiënt online urenregistratiesysteem.

Referentie

Payrollplaats is een van de eerste tevreden gebruikers van het nieuwe onlineUUR. Zij hebben een portal voor hun eigen payroll dienstverlening, maar laten ook portals maken voor de uitzendbureaus waarvoor zij de backoffice uitvoeren. Commercieel manager Gert Arends: “het nieuwe onlineUUR is voor ons perfect. Het is simpel in gebruik voor onze flexwerkers, onze klanten hebben real-time inzicht in de gewerkte uren en hun facturen en wij kunnen diverse rapportages draaien. Wij raden onlineUUR aan alle gebruikers van Easyflex!”.

Toekomst

Voor 2019 staan nieuwe functionaliteiten en een nieuwe lay-out op de agenda om gelanceerd te worden. In 2019 wordt de nieuwe versie ook beschikbaar voor alle Easyflex klanten die ook online hun uren willen verwerken en daarmee service bieden aan flexwerkers en klanten.

App in Ios (Apple) en Android (Google)

In 2019 biedt Webplaats naast onlineUUR ook een App aan, voor de uitzendbureaus die onlineUUR gebruiken. Met deze App in Android en Ios heeft uw uitzendbureau een eigen App met eigen logo in de store waarmee uw flexwerkers en klanten de urenverwerking kunnen doen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.